Werkkapitaal nodig?

Wij helpen om jouw liquiditeit te verbeteren!

Achterhoek Finance is de liquiditeit specialist voor ondernemers in de Achterhoek

Specialist in liquiditeit

Sales & Lease Back

Sale and Leaseback houdt in dat je een Lease overeenkomst afsluit voor de bedrijfsmiddelen die nu uw eigendom zijn, waardoor je direct liquide middelen genereert voor jouw onderneming. Je verkoopt in feite jouw bedrijfsmiddel aan de Achterhoek Finance, en betaalt de bedrijfsmiddel in maandelijkse termijn af. Hierdoor creëer je extra liquide middelen welke je kunt investeren in de ontwikkeling van de onderneming, terwijl je in je eigen bedrijfsmiddelen blijft gebruiken.

achterhoek-finance-paul

Waarom leasen bij Achterhoek Finance

Dit zijn onze speerpunten

Bij Achterhoek Finance willen we élke ondernemer de beste sales & lease back oplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing. Daarom kijken wij niet alleen naar het product of de leasevorm, maar vooral ook naar de mate van service die het beste bij jouw onderneming past.

Flexibele financieringen

Bij Achterhoek Finance zijn we flexibel met de soort financieringen die wij aanbieden.

Binnen 24 uur geregeld

Ontvang binnen één werkdag informatie over jouw leasemogelijkheden.

Transparante werkwijze

Achterhoek Finance is een duidelijk, adviserend en persoonlijk lease adviseur die helpen met uw financiering vraagstuk.

Veelgestelde vragen

Financial Lease is een zakelijke lease vorm waarmee je een bedrijfsmiddel aan kunt schaffen voor je onderneming. De aankoopsom wordt door de bank gefinancierd, maar je bent als koper wél direct de economische eigenaar van het bedrijfsmiddel. Dit betekent dat je het bedrijfsmiddel niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Investeringen die bijvoorbeeld groei van jouw onderneming realiseren.

Is het al maanden tijd voor een ander bedrijfsmiddel, maar is het sparen als ondernemer minder makkelijk dan je had gehoopt? Met Financial Lease kun je eindelijk dé perfecte bedrijfsmiddel voor jouw onderneming , zonder hier een grote investering voor te hoeven doen! Financial Lease brengt voor ondernemers namelijk ontzettend veel voordelen met zich mee.

Dat kan. Een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen auto kunt leasen. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers met een negatieve BKR-codering kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u kunnen helpen om tóch een auto te leasen. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.