Contact

Via WhatsApp, mail of telefoon helpen we je graag. De vragen die we het meest horen, hebben we hieronder uitgewerkt. Misschien staat jouw antwoord daar dus al tussen. Nog niet helemaal geholpen? Geen probleem, we maken graag tijd voor je vrij.

Laat een bericht achter.

Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen middels het contactformulier. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Veelgestelde vragen

Financial Lease is een zakelijke lease vorm waarmee je een bedrijfsmiddel aan kunt schaffen voor je onderneming. De aankoopsom wordt door de bank gefinancierd, maar je bent als koper wél direct de economische eigenaar van het bedrijfsmiddel. Dit betekent dat je het bedrijfsmiddel niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Investeringen die bijvoorbeeld groei van jouw onderneming realiseren.

Dat kan. Een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen auto kunt leasen. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers met een negatieve BKR-codering kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u kunnen helpen om tóch een auto te leasen. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.

Is het al maanden tijd voor een ander bedrijfsmiddel, maar is het sparen als ondernemer minder makkelijk dan je had gehoopt? Met Financial Lease kun je eindelijk dé perfecte bedrijfsmiddel voor jouw onderneming , zonder hier een grote investering voor te hoeven doen! Financial Lease brengt voor ondernemers namelijk ontzettend veel voordelen met zich mee. Lees eer meer over op onze Financial Lease pagina.

Debiteurenbeheer omvat alle activiteiten van een bedrijf die erop zijn gericht debiteuren hun facturen te laten betalen. Goed debiteurenbeheer voorkomt dus dat klanten niet of niet op tijd betalen. Dat maakt het een snelle en effectieve manier om de financiële (liquiditeits)positie van een bedrijf te versterken. In deze wiki leest u over het belang van debiteurenbeheer, wat het u oplevert en hoe u een goed debiteurenproces opstelt.

Liquiditeit is een term waarmee wordt aangegeven of een bedrijf alle kortlopende schulden (tot maximaal een jaar) kan betalen. De belangrijkste reden om de liquiditeit te berekenen, is dus om inzichtelijk te maken of een bedrijf over voldoende.

Factoring is een alternatieve financiering voor ondernemers. Met de verkoop van jouw openstaande factuur aan een factoring bedrijf, krijg je het bedrag direct uitbetaald en staat het geld binnen 24 uur op jouw rekening. Zo ben je niet langer afhankelijk van de betalingstermijn.

Als u niets afspreekt met uw klant, moet de factuur binnen 30 dagen betaald zijn. De wet is heel duidelijk over de betalingstermijn van facturen: Spreekt u niets af, dan moet de factuur binnen 30 dagen betaald zijn. In een overeenkomst mag u een termijn van maximaal 60 dagen afspreken.

Betrouwbaar, Lokaal en Persoonlijk

Er zijn tal van landelijke bureaus die financieringsmogelijkheden bieden. De klant is daarbij vaak een nummer. Achterhoek Finance doet het anders. Het bedrijf van Paul Göbel onderscheidt zich met een deskundige én persoonlijke aanpak. “We kennen de streek, opereren regionaal en komen bij de klant thuis. Onze opdracht is duidelijk. Het gaat om de beste oplossing voor een financieringsvraagstuk.”

Achterhoek Finance heeft in tien jaar een prima naam opgebouwd. Met al veel ervaring in huis startte Paul Göbel  in 2014 zijn eigen onderneming vanuit een zolderkamer. Hij bedient sindsdien zowel particuliere als zakelijke klanten. Naar grote tevredenheid, want Achterhoek Finance maakte een flinke groei door en is nu gevestigd in een pand aan de Edisonstraat 33 in Doetinchem, in het hart van de Achterhoek. “Klanten waarderen onze expertise, toegankelijkheid en betrokkenheid. We fungeren als partner door ze op alle fronten te ontzorgen. Het valt namelijk niet mee om door de bomen het bos te vinden. Het is best complexe materie. Naast het kostenaspect, de rente, kijken we ook goed naar de voorwaarden en condities van de verschillende financiersmaatschappijen.”

Grondige inventarisatie

Bij Achterhoek Finance krijgen klanten echte persoonlijke aandacht. Want elke situatie is anders en vraagt om een eigen ideale oplossing. Daarom is maatwerk van groot belang. “We zijn flexibel, onafhankelijk en komen na een grondige inventarisatie tot een gedegen advies. Een advies dat veel voordeel oplevert en dat ontzorgt. Men heeft er geen omkijken naar.” In principe kan alles gefinancierd worden. “Maar let op: geld lenen, kost geld”, waarschuwt Göbel eerlijk. “Dat moet je je wel bewust zijn. Maar over het algemeen profiteer je bij ons maximaal van een financieringsoplossing. Je kunt bijvoorbeeld een andere auto kopen die langer meegaat en minder onderhoud kost. En als je je huis wilt verduurzamen, kun je met extra geld net iets meer doen. Isoleren, zonnepanelen en eventueel een warmtepomp zijn dan bereikbaar. Dat zorgt voor comfort en lagere energielasten.” Bedrijven kunnen met een financiering, investeringen doen die normaal gesproken onhaalbaar waren. Of denk aan Sale and Leaseback voor het generen van cashflow. Dit alles heeft een positief effect op de groei van de onderneming. Ze kunnen investeringen spreiden en behouden hun liquiditeit, dat is zakelijk wel zo verstandig. Ook profiteren ze van investeringsaftrek en eventuele subsidiemogelijkheden. Naast financieringsmogelijkheden biedt Achterhoek Finance ook verzekeringen.