Producten

Wij financieren jouw bedrijfsmiddelen

sale&leaseback-achterhoek-finance

Sales & lease back

Voor ondernemers die zoeken naar uitbereidng van hun liquiditeit.  Je materieel en bedrijfspand is eigendom van je onderneming. Wij zorgen dat  je eigendommen verkocht worden en  daarvoor je je eigendommen terug leaset.  Op deze manier maak je werkkapitaal vrij voor groei maar blijf je met de zelfde middelen ondernemen.

Sale & lease back is een leasevorm waarmee je geld vrij maakt wat je eigenlijk al hebt, maar wat ‘vast’ zit in jouw machines of bedrijfspand. Met sale & lease back maak je dit geld vrij door het te verkopen aan de leasemaatschappij en terug te leasen. 

Financial lease

Financial lease is een vorm van bedrijfsfinanciering voor een object. Je kunt zakelijke financial leasing het beste zien als een soort lening.

Zonder grote investeringen te doen kunnen ondernemingen door zakelijke leasing direct gebruik maken van bedrijfsmiddelen. Bijvoorbeeld productiemachines, computerapparatuur, materieel voor grondverzet, transportmiddelen en auto’s.

Full Operational Lease

Full Operational Lease is voor de leaserijder die ontzorgt wil worden wat betreft zijn of haar vervoer. Alle gebruikskosten zijn in het contract opgenomen.

Full operational lease is de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen. Bij deze lease vorm is de leasemaatschappij eigenaar van de auto en betaalt u aan de leasemaatschappij het maandelijks leasebedrag.

Tweede Hypotheek

Een goed alternatief voor een tweede hypotheek

Wist u dat je als huiseigenaar rentekorting kunt krijgen als je een krediet afsluit? Speciaal voor eigen woningbezitters is er een aantrekkelijke aanbieding: Het Eigen Woning Krediet. Deze vorm van krediet wordt door kredietaanbieders ook wel de ‘Woning Voordeel Financiering’ genoemd, ‘Huiseigenaar Doorlopend Krediet’ of ‘Huiseigenaar Persoonlijke Lening’.

Restschuldfinanciering

Heb je jouw woning met restschuld verkocht? Dan is de restschuldfinanciering wellicht een passend product. Hiermee leen je het verschil tussen het openstaande hypotheekbedrag en de opbrengst van de verkoop. 

Bij de restschuldfinanciering leent u tegen een vaste rente en een vaste looptijd. Je weet dus precies op voorhand welk bedrag maandelijks betaald dient te worden en wanneer de lening volledig is ingelost. Je weet dus exact waar je aan toe bent. 

Waarom Achterhoek Finance?

Bij Achterhoek Finance willen we élke ondernemer de beste leaseoplossing bieden. Wij weten dat persoonlijke aandacht, naast onze expertise, cruciaal is om dit waar te maken. Elke situatie is anders en vraagt om een eigen, ideale oplossing.